Alarminstallatie in uw huis

Veiligheid is van groot belang. Helaas wordt er elke zes minuten ergens in Nederland ingebroken. Met de juiste inbraakbeveiliging is de kans op inbraak zeer klein. Bovendien is kwalitatief goede beveiliging voordeliger dan u denkt. Rustig slapen, zowel binnen als buiten de deur, daar gaat het om. U voorkomt mogelijke schade en het kan bovendien ook nog schelen in de verzekeringspremie.

Niet alleen een inbraak maar ook een brand in uw woning kan met onze systemen tijdig gedetecteerd worden. U kunt uw woning dan op tijd verlaten en via de alarmcentrale (meldkamer) worden direct de juiste maatregelen getroffen.

Het Holland Totaal Techniek Beveiligingsplan zorgt ervoor dat u zich veilig kunt voelen. U bent met dit plan beschermd tegen brand en inbraak. Met een aansluiting op de alarmcentrale bent u verzekerd van een professionele alarmopvolging. Wij gebruiken de Siemens Sintony 60 voor draadloze alarminstallaties. Bekijk de virtuele rondleiding op de Belgische website (belastingvoordeel niet in Nederland van toepassing).