Camerabewaking

Veel openbare gelegenheden worden naast een inbraaksignaleringssysteem uitgerust met een camerasysteem. Klanten, bezoekers, personeel, toegangen, publieksruimten, etc. worden via camera’s geobserveerd. Zo kan bij calamiteiten tijdig worden ingegrepen en kunnen beelden van situaties of handelingen worden vastgelegd. Het vastleggen van beelden gebeurt met digitale recorders. Deze recorders nemen non-stop beelden op die tijdens een calamiteit gemakkelijk bekeken kunnen worden.

Onze alarmcentrale (meldkamer) verzorgt tal van diensten op het gebied van camerabewaking, zoals het waarnemen van portierstaken, het bewaken van objecten, openen van hekken en deuren, toezicht houden op het laden en lossen van goederen, toegangscontrole, etc.
Deze diensten kunnen ernorme kostenbesparingen opleveren voor wat betreft uw personeel.

Bovendien biedt de laatste techniek op het gebied van internetcommunicatie binnen de beveiligingsmarkt een grote toegevoegde waarde. Via deze technologie kunnen grote hoeveelheden data gemakkelijk verzonden worden. Zo kunnen bijvoorbeeld de beelden van uw camerasysteem overal ter wereld live worden bekeken via internet.

Alarmmelding
U kunt het systeem ook op een door u gewenste wijze een alarmmelding laten doorgeven in geval van beweging in een bepaald beeldgebied of bij een alarm. Dit kan door een melding naar de meldkamer (die ook de beelden binnenkrijgt), via een e-mail naar een opgegeven IP-adres of via een SMS-bericht naar uw mobiele telefoon.